Birou de traduceri :: www.champollion.ro Romana | Biroul de Traduceri Champollion eng  
home
What my Chickens?
Fun
    Retards - we all know one.
facebook
Galeria Champollion » Arhivă evenimente
 
înapoi
Expoziţie pictură CORP SI VANITAS
6.09.2010 - 30.09.2010
ILINCA STRUNGARU

Artist plastic, licenţiat în pictură la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, şi având titlu de master în Arte Plastice al Universităţii Pantheon - Sorbonne din Paris. Dintre expoziţiile personale susţinute de Ilinca Strungaru se remarcă: Le masque - structurer en destructurant, galeria "P. Reverdy", Paris-Nanterre, Franţa (2009: Antropoestezii, sala "Th. Pallady" a Bibliotecii Academiei Române, Bucureşti (2007) In 2008, Ilinca Strungaru a beneficiat de bursa pentru studii în străinătate acordată de Ministerului Culturii si Cultelor. Corp şi Vanitas reprezintă un proiect artistic conceput ca o reprezentare postmodernă a ideii conform căreia omul contemporan se raportează la corpul său ca la un obiect, căutând să colecţioneze, să arhiveze elemente care se subsumează criteriilor sale asupra frumosului. Astfel, omul poate recurge la remodelări ale propriului corp precum şi la acumularea de obiecte cu valenţe estetice care se doresc repere temporale pentru diferite etape ale corpului său.

Biroul de traduceri Champollion are plăcerea să deschidă în septembrie, cu o selecţie a patru dintre lucrările ce compun proiectul Corp şi Vanitas ale artistei Ilinca Strungaru, o serie de evenimente expoziţionale pe care intenţionează să le găzduiască lunar .

Contact: ilinca.strungaru@gmail.com
sites.google.com/site/ilincastrungaru/
 
 
 
Suport online
Promoţie
NOU!!!! Acum și cursuri limbi străine
engleză, franceză, maghiară
și română pentru străini


Click AICI!
Estimare rapidă de preţ

Estimare rapidă de preţ

Click AICI!

Cereţi o cotaţie şi primiţi răspuns în 30 de minute!!!

Promo
Referinţe
va salut cu drag pe toti si va multumesc pentru colaborare, eu ar fi tb. sa fiu cea mai in masura sa recunoasca profesionistii, ca doar lucram cu voi…. !
Ec. Mihaela Varga Mira Telecom
Newsletter
 
No to Corruption
 
When the World Said No to Corruption
 
Legaturi utile
 
Traduceri
Cursuri limbi straine
Dictionare si manuale
 
   
  Copyright © Biroul de Traduceri Champollion :: Conditii Generale de Afaceri